Sats penger på sjakkturneringer

Sjakk er i vinden som aldri før i Norge, takket være hele Norges Magnus Carlsen. Ikke bare er han verdens beste sjakkspiller, men han er også ung og kjekk, noe som ytterligere øker populariteten hans. Med en øket interesse for en sport, så øker også interessen for å tippe på den. Dette er derimot noe som ikke er så vanlig, og dette kan både føre til positive utslag, så vel som negative utslag. For en best mulig vinnersjanse bør du her regne på dine egne odds opplyser spillnettstedet http://www.altomcasino.net/.

Dette kan du tippe på i sjakk

Det som kanskje er det mest opplagte er å tippe på hvem det er som vinner, og hvem det er som taper. I sjakk er det jo også veldig vanlig at kampen ender uavgjort, eller med remis som det heter på sjakkspråket. Disse tre utfallene er det som er de aller vanligste innsatsene når du spiller på odds på sjakk. Men dette er langt fra det eneste som du kan spille på.

Mange tilbyr også mer kompliserte odds enn bare selve utfallet på hele kampen under ett. Det å kunne satse på mer enn hoved-utfallet er noe som er vanlig i store populære sportsgrener, men på mindre populære grener er det også kun ett utfall som du kan satse på. Sjakk kommer seg når det gjelder popularitet, og derfor er det også nye odds tilgjengelige på mange av kampene.

Hva som er åpningstrekket til en gitt spiller, er noe som mange som kan noe om sjakk har en formening om. Dette handler om å tippe hva slags strategi spilleren vil bruke, og hvis du følger spillet og spilleren nøye vil du kanskje kunne tippe dette riktig. Hvor mange trekk det totalt vil brukes før kampen er over, er også noe som du kan velge å spille på. Det er bare viktig å huske at du ikke kan satse på alle mulige slags utfall hos alle bookmakere.

Smal sport som kan gi fordeler

Det som er spesielt med å spille på sjakk er at dette er en ganske så smal sport. Over hele verden finnes det så klart mange sjakk-entusiaster, men i forhold til hvor mange det er som for eksempel følger fotball, er dette en veldig liten gruppe. Dette gjør også at det ikke er så alt for mange sjakkeksperter i verden. For deg som følger sporten veldig nøye kan dette være en stor fordel.

Alle de som setter odds på sjakk kan noe om det, men det brukes også mange kompliserte analyser av tidligere spill for å finne frem til riktige odds. Det er derimot noen ting som du som følger hver kamp kan få med deg, som de som setter oddsene kanskje ikke får med seg. For eksempel gjelder dette åpningstrekkene.

Om du følger Magnus Carlsen, vet du kanskje at han har så og så mange åpningstrekk som han bruker mest. Har du fulgt enda mer nøye med, vet du kanskje om det er sånn at han bruker det ene trekket mer enn andre mot spesielle spillere, eller kanskje etter et tap eller en seier dagen i forveien. Siden sporten er så smal kan du med andre ord finspisse din egen kunnskap, slik at det nesten kan overgår kunnskapene til de som setter oddsene. Dette vil gi deg en klar fordel.

Velg bookmaker med omhu

Som vi har nevnt så er ikke sjakk en av de store idrettene i verden når det kommer til betting. Derfor er det faktisk ikke alle som i det hele tatt tilbys odds på dette, mens andre kanskje kun har begrensede odds. Det finnes derimot noen som faktisk har et godt utvalg. Spesielt gjelder dette spill-operatører som enten generelt tilbyr odds på alt mellom himmel og jord, eller de som satser mye på norske spillere. Som nevnt har Magnus Carlsen fått virkelig fart på populariteten her hjemme, mens det i mange andre land fortsatt er en veldig begrenset interesse å oppdrive. De som satser på norske spillere har derfor som regel mer sjakk-odds å by på enn de som primært satser på for eksempel svenske eller finske spillere.